Precis som med andra saker vi vet ganska lite om är det bra attgå efter någon. Med detta sagt så vill vi nu skriva om på vilket sätt som vi försöker äta mer hälsosamt, även om vi inte skulle kalla det diet, särskilt som det främst handlar om att man ska äta mer av en hel del saker och inte mindre
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Vad bjuder man frälsta köttätarepå för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förståatt vego-kost är bra och inte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Sitter och lyssnar påmattrenderpå Arlas pressfrukost på Årets Kock. Jag odlar den och den är lågväxande och fin i smaken, passar vårt klimat men det är viktigt att underhålla och sprida mattan varje år
Bli därför inte förvånande om det blir en salig blandning på bakverk och maträtter. En ny utmaning för mig var när jag la om min kost ganska drastiskt i början på året
När jag växte upp brukade mamma plocka fram just en sådan sparad påse med rabarber, lagom mycket till en rabarberpaj, som vi åt någon gång mellan jul och nyår
Om du är som jag och har en nästan läskig fetisch på snören och omslagspapper så har du dessutom lite cellofan, silkespapper och band hemma, och då är du plötsligt en sån där folk börjar snegla snett på för att du liksom är sån där JOBBIGT perfekt gäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.