Blanda samman alla "blöta" respektive torra ingredienser. Har satt en deg på jäsning, till påskluchen, Äggen ifrån Påskharen är gömda så nu sitter jag bara och njuter av tystnaden medan resten av familjensover
Så jag tänkte att enenkelmeny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjdiallafall
Kör allaingredienser i matberedaren tills det blivit en smet. Bästa Anna Hult har tagit bilderna till boken ”Mitt nya Raw food kök” och hon har fångat sötnoskycklingarnas bästa sida
Hembakt grov fralla med morötter och nötter i. En sån där saftig på ett gott grovt bröd med ett riktigt smaskigt pålägg som bara gifter sig med en stor kopp kaffe
Enriktigt god gryta låter lite väl enkeltmen det är just vad den här grytan är. Ni som följt mig ett tag vet att jag gör alltid en sport av att försöka göra kötträtter vegetariska/veganska
Det är min svärmor Siris berömda festlax - helt enligt originalreceptet och med hennes egna ord - som alltid bjöds till förrätt när det vankades festligheter av olika slag, året om
Nej, det känns för tråkigt att vi svenskar alltid äter samma mat vid alla våra högtidertycker jag, så på fredag eftermiddag när våra gäster hade anlänt dukades det istället fram en vårbuffé med en del inslag av påsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.