Påsken har varit helt underbarhitentills, skärtorsdagen fick jag faktiskt vara ledig. Kvasten den är upphängd och få vila till nästa färd till blåkulla
Jag kunde äta när min mamma och pappa åkte till Bangkok eller norra Thailand så de skulle köpa lite jordgubbar till mig och mina syskon, jordgubbarna smakade inte så sött med de var riktigt sur hihi
Min lillasyster Malin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite med en del förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Dekorera med solrosskott och färgglada godisägg. färgglada godisägg. Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna
På söndag ska jag dock bidra lite tillpåskbuffén, men jag slipper disken efteråt. Att den dessutom har en fin gul färg tillpåsk gör ju inte det hela sämre
Jag har nämligen väntat på denna dagen då H kommertill skåne för att fira påsken här. Kolasåsen tillsammans med de sötsyrliga hallonen blev pricken över i
Det hör ju tillpåsken att käka lamm, undrar just varför, kanske någon av er som vet. Nu drar det ihop sej, påsken är på gång och för många betyder det extra god mat och dryck
Servera med grönsallad, stekt zucchini elleraubergine och rödkålssallad med granatäpple. Bilden på kokosmajonnäsen kommer från min kokbok Grillmat LCHF, kanske kan vara fin att ge bort som påskpresent
Pensla runt kanterna med resten av ägget. Ät med resten av fetaostcrèmen och en liten sallad. Sätt ugnen på 190 grader. Kavla smördegen lät och dela dem sedan i 8 lika stora kvadrater. Baka tills flarnen är gyllene, ca 14 minuter
Rör till sist ner äggulan. Personligen älskar jag senapsill. Tillpåsk måste man äta sill. Det här receptet på senapsill kommer från min mamma och den är faktiskt den godaste senapsill jag ätit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.