Kula upp i vackra glass och garnera med hackade hasselnötter och bananchips. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Mixa avokadon och bananenmed frysta hallonen tills det är slätt. Det är oerhört enkelt och går fort. Om du inte har testat rawfood glass, laktosfri glass, så är det kanske dags
Ställ i kylenmedans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite rawfood desserter
Den här pajen har fått vara med på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. Även gäster som aldrig tidigare provat rawfood har hummat förnöjt och sett både förvånade och belåtna ut samtidigt
Har nämligen gjort RawFood Cheese-cake med saffran. Sedan har den fått ”hänga med” varje år i vardagsrummet, utom förra året när vi istället tog in en jättekvist & kitschgranen åkte ut till köket (kommer ni ihåg
Lägg den i frysen i tio minuter medans du gör kolan. Det här receptet hittade jag för ett tag sedan på ensvensk blogg och jag har gjort det många pånger sedan dess
Jag tänkte att en ask medrawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration. Lägg dina hemmagjorda praliner i en söt ask med lite papper i så har du en jättefin gåbortpresent
Idag har den sin givna plats på påskaftonsbuffén. Det är min svärmor Siris berömda festlax - helt enligt originalreceptet och medhennes egna ord - som alltid bjöds till förrätt när det vankades festligheter av olika slag, året om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.