Årets midsommarmeny i fyra delar – varmrätt
Andreas Kjörling
Andreas Kjörling
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700-800 gram strutsfilé
  • 3 dl ekologisk oxfond
  • 2 dl torr madeira
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 2 dl torkade trattkantareller eller annan skogssvamp
  • 2 msk maizenaredning
  • 1 ask romanticatomater
  • 8-10 knippemorötter
  • 1 ask sockerärtor
  • 1 knippe vårlök
  • 300 gram färskpotatis
  • 25-50 g smör
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Romanticatomaterna gör du så här
  • Skölj och lägg dem i en ugnsfast form. Baka tillsammans med strutsen i 30-45 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.