Stoppa fyllningen inuti kalkonen och bind ihop lårbenen. Gnid in kalkonen med den andra citronhalvan. Blanda smöret med kryddor och soja och pensla kalkonen runt om
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Förutom att kalkon är gott som bara den så är kalkon vansinnigt nyttigt
Stoppa fyllningen i kalkonen och snörp ihop lårbenen med steksnöre. Gnid in kalkonen med citronhalvan. Blanda smöret med salt, peppar och soja samt pensla kalkonen runt om
Kalkonen. Fyll KalkonenPenslakalkonen med soja, hönsbuljong/fond. Ta ut den och pensla lite då och då med kycklingfond samt ös över sky som kommer från kalkonen
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Bryn kalkonfilén, krydda med salt och peppar. Blanda örterna på en tallrik och rulla kalkonfién i dem. Servera kalkonen med vitlöksbakad potatis och fetaoströran och sallad
Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparna till en riktigt klassisk jordgubbstårta
Hörrni, det är snart semmel-dagen. Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Servera kalkonen tillsammans med ett vinbärsfyllt äpple och lite sås. Putsa under tiden kalkon-/kycklingfiléen och lägg dem i kokande buljong ca 15-20 minuter. 4 skivor kalkonfilé à 125 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.