Årets första muggkaka: Peanut butter banana mugcake
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 port 1,25 dl (40g) havregryn, malt till ett mjöl (i en matberedare)
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 msk PB
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk stevia strö
  • Valfritt: 1/3 tsk smörarom
  • 2,5 msk osötad mandelmjölk (eller valfri mjölk)
  • 40 g mosad banan, ca 2,5 msk 2 äggvitor
  •  
  • Hallonkräm
  • 100 g lättkesella
  • 2 tsk stevia strö
  • 1/2 tsk vaniljarom
  • 50 g hallon
  • 418 kcal
  • 41 g kolhydrater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.