Nej, det är ingenvanlig dag för det är Killens födelsedag, hurra hurra hurra. Han har fått en massa godsaker hela dagen och nu ikväll ska storfolket få fira med morotskaka
Kategorier. Liknandeinlägg. Kom ihågmig. (publiceras ej). 20 januari 2016, 20. 20 januari 2016, 20. Minlillaflickablir 10 år idag och fick välja vilken rätt hon vill ha och det blev hemma lagat Kina mat
Varje år lanserar Arla en årets gourmet-crème fraichei samarbete med vinnaren av förra Årets kock. Nu sitter jag här på Arlas pressfrukost och äter ett coolt ägg tillagat av VictorWesterlind
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Tillsammans med en god parmesanost blir det en fantastiskkyckling/pastarätt som funkar perfekt i vardagen eller som en snabb fredagsrätt
Vifickihop en trevligblandning av olika sorters plockmat tycker jag, men även hur lite man tänker att man ska göra av varje rätt så blir det ändå en massa mat när man väl börjar äta
Hela förra sommaren körde jag med mingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
vegetariskthaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härligathailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Att lägga insill är en favoritsysselsättning så här inför jul imitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Nu är det nog åretssista jordgubbar som finns ute ibutikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparnatill en riktigtklassisk jordgubbstårta
Hörrni, det är snart semmel-dagen. Förra året blev det inget nytt recept, jag gillarverkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Åretsmidsommarsill. I morgon är det midsommar. Härligt. Och idag strålar solen vid stugan. I morgon ska det regna, men det är ju tradition och det struntar vii
Då sockret blivit varmt, häller du ned detta i äggen, och startar hastigt att vispa samman ägg och socker med elvisp – vänta ej för länge, då börjar äggen att ”kokas” och äggvitan stelnar och blirvit av sockrets värme
Det är alltidlika spännande att ta en titt på bloggens statistiki slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsreceptilistan, det beror förmodligen på att jag ofta delar minabakningsreceptibakningsgrupper på facebook
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.