Vad onsdags kvällen mer har att bjuda på vet jag inte ännu. nå ja, jag har fått reumatisk värk och kämpar på med att prova ut fungerande medicin och vänja mig vid en ny livsstil
ledig dag, plugga/ jobba hemma, sjuka barn eller vaddet nu kan vara mitt i veckan. Efter att jag gjort denna kyckling så fortsatte jag laga lite mer tidskrävande mat men som också sköter sig själv
Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden – då rinner saften ur lättare. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Det ska faktiskt bli riktigt, riktigt roligt Men jag har en lista som ska bokas av med saker som jag tänkt göra under tiden som jag varit mammaledig, och det är nog bara att inse att inte ens hälften kommer att bli gjorda
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Må såvara att man inte är såförtjust i mandel men det är vaddet skall va. Jag klipper alltid locken med en vanlig sax, dels för att det går lättare än att skära med kniv och sen blir det fina lock också
Dessa plättar som jag gjorde igår medovan nämnda tillbehör smakade t. Det finns vissa saker jag saknar sedan vi övergått till att undvika snabba kolhydrater, speciellt då detdär lite extra på fredag eller lördagkvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.