Men när det gäller såsen så avgörs den helt och hållet av vad du lagar steken med för ingredienser, det är ju dem som tillsammans med köttets smaker spelar ihop och blir till en symfoni, poetiskt så det förslår
Såhär gör du. Vacker och höstig persikopaj med kolasmak. Denna soliga söndag avslutas med en persikopaj med kolatouche, jag fullständigt älskar dessa dagar då man har tid i köket att strosa runt och plocka och greja och liksom kreativiteten skapa något under tiden man håller på
Jag som alltid har energi till att baka har ingen som helst energi till att ens duscha. Hon har tillgång till närproducerade ,ekologiska råvaror och har en slaktare till granne och deras kyckling
Du kan kolla i brödet med sticka. 4) Låt brödet jäsa under bakduk 30 minuter igen. Godmorgon raringar. Söndagmorgon och jag håller fortfarande på och spelar in VLOGG
Stek biffarna i stekpanna, ta upp och håll varma under tiden som du kockar till såsen. När du är nöjd med smaken så red av till önskad konsistens och lägg ner biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.