Helt sjukt. Vilkenotroligtproduktiv dag vi har haft. Avsluta med att lägga körsbärstomaterna överst. Kollat på soffa, köpt soffa, köpte lite av varje på IKEA, skrivit veckomeny, handlat, röjt, sorterat och slängt lite grejer, tvättat, sprungit och plockat ner nästan hela julen
Ofta när jag lagat efter recept tycker jag det saknas kryddor och smaken blir för mesig och det är sällan man blirhelt nöjd utan att få krydda till det lite extra
Det har varit hur härligt som helst. Då va helgen snart slut då. Gjorde en lista på vad jag skulle göra under denna vecka och den äravprickad och klar, härligt
I går när jag kom hem. Känns man inte jobbat på ett tag. Men så kul att vara tillbaka. )Susade hem om till Em som fått en släng av flunsan med lite kakor, hon fick jordnötskakor, sega chokladsnittar och syltkakor
Oh my god, vilken extremt stressig dag det har varit. Jag blev tvungen att jobba över en timme för jag hann inte klart med det som skulle göras och jag hade fått jobba över ännu längre om jag inte gått ner med en dubbel sats med chokladbollar till Kovan som jobbar i vår togoaffär på nedre plan igallerian som han fick rulla åt mig och sedan så snodde jag åt mig vår praktikant som fick doppa minatoscatrianglari choklad
Tina och krama ur bladspenaten. Fräs den och bladspenaten iolivoljai en stekpanna. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.