Oh my god, vilken extremt stressig dag det har varit. Tror han börjar bli lite less på det dåliga vädret och att inte kunna olja/måla så han bakar varje dag nu för tiden, inte mig emot
Dessa underbaringar är godast om de fått stå framme nån kvart innan servering. 150 g smör1 ½ dl socker½ dl florsocker2 tsk vaniljsocker1 ½ msk oboypulver6 dl havregryn½ dl mjölk½ dl kaffe150 g vit chokladGör så här
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. 1 dl hackade svarta oliver. 1 dl hackade svarta oliver
Precis som det ska vara. Funderar på att köpa lite mer onödiga bakgrejer innan nästa avsnitt av Sopranos börjar (är helt besatt av den serien för tillfället)
Koka jasminriset och låt det sedan svalna. Rensa och bena ur kycklingen, skär den i bitar. Smält margarin i en kastrull och fräs lök, vitlök, purjolök, svamp, äpple och paprika tillsammans med curry tills grönsakerna mjuknat något
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.