Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1purjolök, fint strimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. 1. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
minuterpåeftervärmen. Om det är för mjukt men fått färg kan man lägga på ett bakplåtspapper ovanpå. är två, dels är det så gott att det är lätt att äte lite för
Man är som Williot som är tagen på bar gärning i det där You Tube-klippet, där och petar hela tiden. Recept ⁄ TillbehörHamburgerdressing som ärhelt fantastisk
Häll över på baklåtsklädd plåt, lägg ett bakplåtspapper över degen och kavla ut tunt för få bort eventuella "hål",för att få ett knaprigt resultat och inte segt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.