Gurktzatziki i all ära, inte mycket som slår det till ett gott bröd eller kanske till grillat. Detta är en, enligt min åsikt, inte en så dum motståndare som passar utmärkt till grillat kött eller fisk av något slag
Ja, det blev ju som sagt grillat i måndags och vi gjorde bl a den här som sås till. Fräscht och gott. 4 port1 äpple1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja2 dl turkisk yoghurtsalt och pepparRiv äpplet grovt
Ingredienser Portioner. 4 900 g mjölig potatis 1/2 dl ströbröd 1 dl mjölk 500 g nötfärs 2 ägg 2 msk fransk senap salt och peppar Tzatziki 1 grönt äpple 1 msk riven pepparrot 2 dl matyoghurt (10 %) salt och peppar 125 g medelhavsmix (salladsblandning) Lägg till i inköpslistan
Äppeltzatziki. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj och skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor. Lägg potatisskivorna på en ugnsplåt och tillsätt olja och salt efter smak
Äppeltzatziki. Äppeltzatziki. Denna förrätt kan förberedas i god tid. Om man vill kan man lägga lite ruccolapesto i varje laxskiva och rulla ihop den och servera laxskivan med en klick äppeltzatziki på varje tallrik
Äppeltzatziki. 1. Gnugga potatisarna rena och halvera dem. Skala och skär rödbetor till kvartar. Ha ner potatis och rödbetor i en ugnsform, spraya med smör och krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.