Hacka ca ¼ av bladen från en basilikakruka och krydda med dessa samt salt och peppar. färsk basilika. Forma biffar och placera på plåt klädd med bakplåtspapper
Jag gjorde rödbetsbiffartillmiddag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad medringladbalsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav migi uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Gardera med mycket tillbehör för de är väldigt goda. Men nu ska det blirödbetsbiffar. Sök mig på är det första receptet jag fick av min rödbetsälskande kockvän
Skala och riv rödbetor, potatis, palsternacka och schalottenlök i matberedaren medfinarivskivan. Byt tillkniv och tillsätt sköljda kikärter, ströbröd och potatismjöl, och mixa samman
Medanbiffarna steks kan du smälta smöret i en kastrull på medelhög värme. Krydda med salt och peppar. Jag provade hans recept på rödbetsbiffar och stuvade morötter och blev riktigt nöjd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.