Den här pajen påminner om den goda ananaspajen som jag brukar göra, med skillnaden att den här pajen innehåller äpplen, kardemumma ochcitron i en fräsch och oemotståndlig kombination
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Igår när jag dristade mig ut på en promenad höll jag på att frysa näsan av mig trots att jag var inpälsad som en annan eskimå i nyinköpt lurvmössa med öronlappar
Det blev en LCHF äppelpajmed en hemmagjord variant på vaniljsås. Men vi två vuxna som gärna äter sockerfria alternativ tyckte att den funkade och vi åt glatt upp det vi hade på tallriken
Efter det är det ‘Kockarnas kamp’ och TV-kvällen avslutas med ‘Hela Sverige bakar’. Härligt med torsdag -för det innebär att det är fredag i morgon, tjohooo
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Igår var mammas och Angelicas sista dag här i Göteborg innan de idag satte sig på tåget hem igen, så därför myste vi till det lite extra igår kväll medäppelpajoch hemmagjord, kallrörd vaniljsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.