Jag har gett bort ett par påsar till mina föräldrar, och tänker nog försöka pracka på dem ytterligare äpplen, jag har fryst in ett antal påsar med klyftade äpplen men det finns fortfarande hur mycket äpplen som helst kvar att göra något av
Bjuder här på recept på kåldolmar på mitt sätt. Själv är jag mamma ledig några veckor till medans lilleman skolas in på dagis och stora killen har sommarlov fortfarande men om några veckor så drar allvaret på gång igen med skola, dagis och hoppas få jobba lite iallafall
Jag brukar bre ut färsen på ett ark plastfolie som jag sedan använder för att rulla ihop den enkelt. Man kan ju tekniskt sätt ha vad om helst i denna, och jag har vanligtvis ost, bacon och bbqsås
Ställ ut dubbla knäckformar på en bricka. Gör en sats redan nu och stoppa i frysen, så blir det lite lugnare veckorna före jul, när det är så mycket annat som ska fixas
Låt det svalna (t ex utbrett på ett smörpapper). Så här i äppeltider – 4-5 portioner. 4 dl rivet torrt mörkt bröd, t ex kavring, 1/2 dl socker, 2-3 dl äppelmos, 3 dl vispgrädde
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Smaksätt med kanel och ytterligare socker. Strö över det resterande ströbrödet och klicka på smör. Bryn skorpmjölet i smöret och sockret i en stekpanna
Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat. Här får du recept inte bara på klassiskt äppelmos utan även på äppelmos med mindre socker
Här får du tips och recept på hur du tillagar basmatiris på bästa sätt. Hemligheten ligger främst i att du har bra kvalité på riset och att du tvättar bort de mesta av stärkelsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.