Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Nu hade vi inte eld här hemma men en bordsgrill och det blir också gott
vilket dåligt flyt jag haft på den fronten i sommar. Det säger jag inte. Är plötsligt på rätt köl. att det normalt sett, är ovanligt att jag misslyckas med mina baktalanger
Lyft upp den ur vattnet, dela den och skrapa ur fröna, rör sedan ner fröna i äggulesmeten. Vispa äggulorna med florsockret tills det blir vitt och pösigt
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Spara röran som blir över. Det serverades en potatiskaka till och en hemmagjord bearnaisesås. Blanda hummerköttet, som skurits i mindre bitar, med krabbkött på burk
Strö ingefäran över löken och fräs under omrörning tills löken börjar bli brynt. Lägg fisken på löken, stek ca 6 min och vänd den försiktigt under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.