Tryck ut degen i en pajform med hjälp av välmjölade händer. 2 1/2 dl glutenfri Fin mix (eller motsvarande mängd vetemjöl). 2 1/2 dl glutenfri Fin mix (eller motsvarande mängd vetemjöl)
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Första lagret. Blanda mjöl, smör och pekannötter (spara lite nötter till garnering)
Så vi har suttit lääänge vid frukosten, planerat och pratat, kikat på min nya blogg som är på gång, men oj vad det är mycket man måste tänka på (läs någon som är väldans petig, he, he
Om man har njutit av potatis med feta och ruccola den ena dagen, och det blivit potatisar över, kan dessa någon dag senare fördel användas i en sådan anrättning
När kålen känns mjuk och färdig tillsätt creme fraise efter behag. )Ber om ursäkt för att jag undanhållit detta så länge, men hade berättat det på FB och sedan blev det liksom inte av, men nu så
LEVER MED GRÄDDFIL. Kommer man någon gång över riktigt fin ungnötslever kan man försöka sig på den här rätten, som får en utsökt smakbrytning av äpple och senap i gräddfilssås
Jag får en enorm aptit och känner mig låg i blodsockret. Ibland använder jag mig av den strategin, men jag måste vilja och just nu är jag inte så värst motiverad
Jag tänkte att jag skulle börja baka och laga lite mer från dem och dela med mig av resultatet här. De kallas kokoskakor, kokosbröd och kokosbullar, men är inget annat än de kokostoppar som för mig framkallar minnen av barnkalas
Jag har alltid varit en grillchips tjej under alla år men nu har grillchipsen fått en konkurrent. Jag har upptäckt de naturliga chipsen som tex finns att hitta hos Rootfruit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.