När du kommer på heldagskursen till charmiga matlabbet i Stockholm får du med dig allt du behöver veta för att enkelt baka hälsosamt och gott utan vete och gluten hemma
Varmt välkomna till en trevlig liten stund medmig och alla andra kursdeltagare i Sandared. Vi träffas i Sandgärdsskolans hemkunskapslokal och där börjar vi med att jag bakar ett matbröd och en kaka och berättar om ingredienserna och tips och trix vad gäller lågkolhydratsbakning
Bakterierna producerar inte bara den mjölksyra som får mjölken att tjockna till utan även aromämnen - som acetaldehyd med en frisk doft som av gröna äpplen
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Det ska jag prova nångång, men då måste jag "baka" några nya flarn för de jag gjorde i helgen är slut för länge se'n
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.