Klicka för att dela påTwitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nyttfönster)Click to email (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
Jag går alltidpå känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrigsiglika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Det var precis så att jag fickihoptill en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktisktgick att sitta ute och fikapå balkongen i kvällssolen
Riktigtinspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kringbeteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt litenya spännande projekt iframtiden
Lägg en skinkskivapå varje smörgås. viktväktarna. Dela på. Bred Philadelphiapå två av skinkskivorna, krydda med grillkryddan och lägg pådesistaskinkskivorna och till slut osten
en nypa salt. Ibland är det tomt ibrödskrinet och så står man där och är så där paniksugenpå bröd. Nu var jag ju väldigthungrig när degen geggades ihop så jag noterade kanske inte de exakta proportionerna men ungefär så här var det
Klicka för att dela påTwitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas i ett nyttfönster)Click to email (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
Att de görs iportionsformar är också ett plus då man får en lagom mängd och de är enkla att variera genom att ha bär, smaksatt grädde, vaniljglass eller vad man själv är sugen påtill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.