Tag ut formen och varva skivor av mozzarella och salami mellan kycklingbitarna. Skölj kikärtorna och blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Tag ut formen och varva skivor av mozzarella och salami mellan kycklingbitarna. Skölj kikärtorna och blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Rör i kycklingen, vitlökspulver, malen svartpeppar, örtsalt och valnötter. Men bara för det ska man inte äta torr och tråkig mat eller kyckling utan smak för ni som har följt mig och mina lekar vet hur allergisk jag är mot smaklös och tråkig mat, även om jag ”bara” lagar till mig själv
Jag köpte en härlig savoykål på bondens marknad i helgen och gjorde fantastiskt goda grönsakswraps till mig och mamma, medkyckling, valnötter, ägg och getost
Tillsätt strimlad kyckling, salta och peppra enligt smak. Sedan vill de mixa innehållet i matberedare medans jag vill ha det som det är innan med tuggmotstånd och inte som en smet
Strö mjöl och valnötter på kycklingbitarna och bryn i matfettet, tillsätt vatten, granatäppeljuice och salt efter smak samt citronsaft om man vill ha rätten riktigt syrlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.