Låt kycklingenoch rödbettorna svalna medans du knapersteker baconen i bitar i stekpannan. Ringla över lite olivolja som du blandat upp med någon/några droppar flytande honung och vinäger
Dags att rulla ihop cannellonisarna. Receptet är från delicious magazine med lite modifierat från mig och anpassat just till min ugnsform, förhoppningsvis funkar det lika bra för er
Vad vore cannelloni utan italienskt lantbröd med olivolja och balsamico. Hursomhelst, jag fortsätter att drömma genom att laga kycklingcannellonioch detta stod på menyn igår
Stek lök med peppar och gurkmeja i smör eller olja tills den är gyllenbrun. Servera med ris. Strö mjöl ochvalnötter på kycklingbitarnaoch bryn i matfettet, tillsätt vatten, granatäppeljuice och salt efter smak samt citronsaft om man vill ha rätten riktigt syrlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.