Äppelbullar med kanel och kardemumma
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Äppelsylt175 g svenskt äpple 85 g strösocker (ekologiskt) [1 dl] 15 g citronsaft (ekologiskt) [1 msk] 1 stjärnanis
  • Fyllning190 g normalsaltat smör, rumsvarmt (ekologiskt) 80 g strösocker (ekologiskt) [0,9 dl] 80 g farinsocker, mjukt [1,1 dl] 6,5 g malen kanel [2,5 tsk] 5,5 g malen kardemumma [1,6 tsk] 2,5 g salt [2 krm]
  • Sockerlag50 g vatten [0,5 dl] 50 g strösocker [0,6 dl]
  • Fördeg90 g vetemjöl (ekologiskt) [1,5 dl] 70 g vatten [0,7 dl] 20 g jäst (ekologiskt)
  • Bortgörning310 g vetemjöl (ekologiskt) [5,2 dl] 100 g fullkornsdinkelmjöl (ekologiskt) [1,7 dl] 130 g vatten [1,3 dl] 50 g standardmjölk (ekologiskt) [0,5 dl] 62 g strösocker (ekologiskt) [0,7 dl] 125 g normalsaltat smör (ekologiskt) 8 g salt [1,3 tsk]

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.