Värm hallonen med lite socker i en kastrull, försiktigt och under omrörning. En riktigt god vaniljglass, köpt eller hemgjord, får sällskap av varma hallon som bara sockrats helt lätt
Hur är det med er, har ni redan semester eller sommarlov. Ikväll åt vi en varm chokladbakelse med hallon och vaniljglass - snuskigt god om man nu kan uttrycka sig så på en matblogg
Sen kanske jag också ska tänka på att inte ha grädde på varma plättar då det börjar smälta på en gång, gäller att vara snabb med kameran i så fall ha ha
Forma tryfflar med en dessertsked. Varma hallon. Pudra dem lätt med kakao. Vid servering så delar du tryffeln i två delar och häller de varma hallonen effektfullt på tallriken
Garnera med bär och riv över choklad. Varma hallon. Varma hallon. Sätt ugnen på 175°C, smörj en 24 cm form med löstagbar kant. Blanda 600 g hallon med 12 msk strösocker och värm tills sockret smält
Glass medvarma hallon är något som alltid går hem. Dela vaniljstången på längden, skrapa ner fröna tillsammans med stången i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.