Den varma brieosten är ett perfekt tillbehör på ett buffébord bland mycket annat gott. Dessutom blir det så vackert med den vita osten, de röda tomaterna och den gröna basilikan
Toppa med ditt favoritpålägg, jag hade jordnötssmör, hallon, jordgubbar ochbasilika. Blanda vattnet med dom torra ingredienserna tills du har en tjock smet
Blanda yoghurtenoch honungen med skalet och saften från limefrukten och fint strimlad basilika. Servera grillspetten med en klick yoghurtoch rostade primörer
Toppa medvarma hallon och mandelsmör. På morgonen tar du bort rosmarinbladen från sin kvist och steker i dem i en stekpanna med lite kokosolja tills de blivit krispiga
Garnera med färska hallon och citronmeliss. Precis innan servering, rör ner basilikan bland hallonen (om man låter den ligga bland hallonen en längre tid blir den svart) och häll på pannacottan
Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Smöra och bröa en form med avtagbara kanter med kokos. Vispa ägg och socker poröst. Garnera enligt bilden med färska hallon och vit choklad eller efter eget tycke och smak
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.