Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Skala och skär lök och vitlök i bitar. Skölj av kikärterna. Mixa lök, vitlök, kikärter, citronsaft, olja, vatten, mjöl, spiskummin, koriander, persilja, salt och peppar till en jämn smet
3 dl vetemjöl (eller dinkel)2 krm salt150 g smör1-2 msk vattenFyllningen1 liter rensade kantareller( jag tog fram 3 creme fraiche brk som jag har frusit in förvällda kantarellerna i)1 gul lökSmör till stekning175 camembert eller brieost (jag tog brie)3 ägg1 dl mjölk1 dl grädde½ tsk salt1 krm nymalen pepparGör så härBlanda samman pajdegen i matberedaren
Skär baconet i bitar och knaperstekt i en stekpanna utan matfett, låt rinna av på hushållspapper. Härom veckan gjorde jag en smörgåstårta med röror inspirerade av ett recept på bloggen Min Goda Sida