De allra bästa kanelbullarna med alla tips och tricks kommer här. Ät dem purfärska eller frys in så du alltid har en kanelbulle redo till dig själv eller då du får gäster
Lägg spjällen på galler med en långpanna inunder. Pensla demordentligt med BBQ-såsen. Sätt in spjällen i ugnen och pensla dem ofta med såsen, tills den tar slut
Blanda samtliga ingredienser till en deg. Låt degen vila i kylskåpet minst ett dygn, gärna en vecka. Kavla ut degen på mjölat bakbord och ta ut pepparkakor med pepparkaksformar
De här kanelbullarna är debästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Är det verkligen värt det att börja experimentera med helt nya ingredienser som man inte vet vad de är och hur de fungerar
Enligt boken The Oxford English Dictionary betyder ”baba” och ”ganoush” (som är arabiska) ”pappa” och ”skämma bort” och eftersom det sägs att rätten uppfanns i ett harem så skulle man kunna anta att den ”bortskämda pappan” var en sultan i nämnda harem
Quesadillas, burritos, fajitas, taquitos, enchiladas, tostadas… Mexikanskt, texmex, southwestern – kärt barn… Mina år i USA bjöd på mängder av härliga upplevelser i matväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.