Tillsätt matolja, sirap, salt och ägg. Blanda ner vetemjölet och arbeta samman till en smidig deg. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar
Mitt liv som flexiterian fortsätter och jag konstaterar att jag numera äter mer vegetariskt än kött, något som har medfört att min så aldrig sinande energi har ökat ytterligare
Jag tycker jag börjar bli riktigt påläst på det här med saltbad nu och har hört mig för både här och där om vad som blir bäst och vilken slathalt som passar till ditt och datt och hur länge de ska ligga osv osv
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Salta och peppra under tiden. Dela limen och pressa ur saften. Häll över saft och skal från limen. Vispa ihop vatten, crème fraiche, smulad buljongtärning, soja och honung
bryn kycklingen i bitar med salt och peppar. Häll sedan i mellangrädde och soya. Lägg kycklingblandning och grönsaksblandning i en ugnsfast form tillsammans med mozzarella och basilika