Lägg på torskfiléerna och resterande avmarinaden. Blanda finhackade ägg, gräslök, dill rödlök och matjessilltill en marinad och fördela hälften avmarinaden på potatisen
Sjuden torsk på en bädd avsparrispotatis med grön sparris,. När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod avskivadfärskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Låt rinnaav på hushållspaper. Smaka av med salt och peppar. Det här var en riktigt lyckad torsk och det är inte så besvärligt som det låter att göra den
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Jag använde fryst torsk som skärs iskivor och dubbelpaneras. Att göra egna fiskpinnar är inte svårt eller speciellttidskrävande, men så mycket godare än köpta
Lägg torskeni en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Skala äggen och skär dem itärningar, förslagsvis med hjälp av en äggskärare, då äggen först kan delas iskivor på längden och sedan på bredden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.