Baka brödet i mitten av ugnen tills det är gyllene, cirka 10 minuter. Focaccia, grundrecept. Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke
Bröden blev riktigt goda och skiljer sig mycket från de köpta. Jag stekte dem i en torr och het panna men du kan även steka bröden med lite neutral olja i pannan, allt beror på din stekpanna
Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Jättegoda hembakade bröd med vallmofrön på toppen. Rör ihop allt till en smidig deg och knåda den kraftigt i några minuter så att glutentrådarna blir starka och brödet luftigt
Det finns hamburgerbröd och så finns det hamburgerbröd. I min värld är det perfekta hamburgerbrödet mjukt, utan skorpa och har ett tätt men samtidigt luftigt inkråm som kan stå emot köttsaft utan att för den sakens skull vara kompakt och degigt