Perfekta pitabrödBröden ska puffa upp. Forma bröden till önskad storlek (10-12 cm i diameter) och baka direkt i en väldigt varm ugn (250-300 grader) 2 min på varje sida Svt
Rosenbröd Ingredienser Portioner. ca 15 stycken 50 g smör 2 1/2 dl mjölk 25 g färsk jäst 1/2 tsk salt 5 - 6 dl vetemjöl (5-6 dl motsvarar 300-360 g) 1 ägg (till pensling) sesamfrön eller vallmofrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5 www.ica.se
Fredriks knådfria frallor 12,5 g jäst [1/4 paket] 4 dl vatten, kallt 1,5 tsk salt 1 msk honung 1 dl havregryn 8 dl vetemjöl 1 msk rapsolja, till formen www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.