God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Om det här funkar så ska det vara ett tidsinställt inlägg som kommer på måndag kring 7 på morgon. Om det inte funkar så kommer det nu, strax, på lördag alltså, kl 21 ungefär
Den här blev inte så tokig, kan jag säga. Vill man, kan man ju fuska med färdig rostad lök, men jag vill understryka att det var väl värt att fritera löken själv
Smörrebröd kan man aldrig få för mycket av. Speciellt inte när de är prydda med sill. Nedan är en riktigt snabbmonterad variant som passar likväl i vinterrusket som vid midsommar
Vi har tillbringat helgen på landet. Då vi är mitt i arbetet med att riva ut det gamla köket från 1950-talet och ersätta det med ett nytt med moderniteter som fungerande spis och diskmaskin är mitt kök på landet lite begränsat just nu
Danskt smörrebröd är en matig macka där brödet ska vara så överöst av pålägg att det inte syns. Det här smarriga smörrebrödet passar både att servera som förrätt eller ensamrätt till lunch eller middag