Kyckling

Kyckling

  • 26 Recept
Kanongod kyckling i vin

Kanongod kyckling i vin

Dela kycklingen i större bitar, om du har en bröstfilé, så tänk kanske tre stora bitar på en filé. Tillsätt den stekta kycklingen, häll på vin, soja och lagerblad

Tabbouli - persiljesallad

Hacka persilja, tomater, lök och mynta fint. Blanda om i en bunke. Rör ner resten av ingredienserna utom salladsbladet, som läggs i serveringsskålen
Kycklingmarinad

Kycklingmarinad

Ingredienser Marinad till ca 700 g kött 1 dl Olivolja 1 msk Balsamvinäger 1 msk Tomatpuré 2 st Vitlöksklyftor (pressade) 1 msk Japansk soja 1 msk honung 1 krm Svartpeppar
Kyckling med kapris och oliver

Kyckling med kapris och oliver

Bryn kycklingen runtom i olivolja i en stekpanna. Stycka kycklingen i 8 delar. Gnid in kycklingen med kryddblandningen och låt marinera i minst 2 timmar i kylen. 1 stor majskyckling, cirka 1,5 kg (eller kycklingdelar)
Gratinerad kyckling med senap och basilika

Gratinerad kyckling med senap och basilika

4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kyckling i kokosmjölk och röd curry

Kyckling i kokosmjölk och röd curry

Skär kycklingfilén i mindre bitar eller strimla den. 800 g kycklingfiléer, skurna i mindre bitar. 1. Genomstek dem i olja i stekpanna