Så många seminarier och presentationer där jag bara suttit och wait to talk, helt fokuserad på vad jag ska säga, min prestation och totalt missat poängen med att sitta runt ett bord och lära av alla smarta (och mindre smarta) människor runt om mig
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Musselbuljong. Skrubba musslorna noga och låt dem ligga i kallt vatten i cirka 30 minuter. Släng de musslor som är öppna om de inte stänger sig när du knackar på dem
Borsta eller skrapa musslorna rena under rinnande kallt vatten och dra bort skäggtömmarna. Täck botten av en stor kastrull med vinet, lägg i den hela vitlöksklyftan, persiljestjälkarna, svartpeppar och musslorna
Grillade köttfärsspett med ajvar relish, örter, vitlök och spiskummin. Serverades med en kålrots pommes Anna med örter och vitlök, choronsåsslungad vitkål, och en champinjonsås med timjan och rödvin
När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake