Ibland är det svårt även för mig att finna inspiration och det känns som att det inte ens är värt att ställa sig vid spisen om man inte får laga den där ”riktiga” helgmaten
Soltorkade tomater har jag testat från Örneborgs Delikatesser, de har betydligt mindre olja på sig än vanliga soltorkade tomater, vilket känns lite fräschare
Den tid vi är mitt uppe i just nu är nog den bästa för alla matälskare i Sverige. Ingredienserna gjorde att jag glömde de hemska minnena från skoltidens ängamat
Spenatsoppa - Middagstips. Spenatsoppa är enkelt att laga och supergott. Jag äter den gärna med knaperstekt bacon och min sambo vill ha kokta ägg i sin soppa
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Heej. Nu kommer ännu ett recept på hur man kan göra en kladdkaka i en mugg. Detta är super önskelåt och det är för 1 person så att du behöver inte göra en hel kladdkaka
Måste man göra all mat över öppen eld bara för att det är sommar. Perfekt bjudmat. Nej. Såklart inte. En söndagsstek är alltid ett säkert kort, oavsett årstid