Skölj och hacka paprikan. Smaka av grytanmed citronsaft, salt, vitpeppar och något krm cayennepeppar. Sist fräser du räkornaoch lägger över dem i den kreolska grytan
Skölj och hacka paprikan. Smaka av grytanmed citronsaft, salt, vitpeppar och något krm cayennepeppar. Sist fräser du räkornaoch lägger över dem i den kreolska grytan
Om ni är sugna på en enkel och god gryta så får ni här mitt recept på en god vardagsgryta. Till denna gryta kan du använda dig av en fläskstek, benfri kotlettad, grytbitar eller fläskkött i skivor
Här kommer ännu en ” allt i en gryta rätt, lat rätt” som jag lekt fram till Sydfisk. När potatisen är klar så ta ut stekpannan och blanda i kesella, salvia och krydda med örtsalt och malen svartpeppar
Ta ut kycklingen och blanda i kryddorna och maizenan och höj värmen och låt grytan bli tjock, smaka av med örtsalt och malen svartpeppar sen klipp i salvian sist
I stället bjuder jag på en jättegod fisksoppa/gryta, som jag gjorde förra veckan innan jag åkte. Jag är lyckligen hemma igen efter några fantastiska dagar i Warszawa tillsammans med en av döttrarna, men efersom jag kom hem mitt i natten och inte i säng förrän en bra bit på den här sidan midnatt har jag förstås inte hunnit samla ihop varken mig själv eller något Warszawainlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.