Att ingefära är nyttigt vet ni kanske sedan tidigare men även gurkmeja är supernyttigt och i dessa förkylningstider så blir ju den här solgula shotten en härlig boost till din kropp
Smält försiktigt smöret (eller margarinet) i en kastrull på spisen. Tag bort kastrullen från spisen och värmen när drygt hälften av smöret smält och rör med en sked tills resten av smöret smält som då smälter av redan befintlig värme
Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Ingredienser 700 g kassler 250 g cocktailtomater eller kvisttomater 1 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor 3 msk tomatpuré 1 dl Grädde 1 dl crème fraiche 1 st mozzarella a 125 gram salt och peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Krämiga rödbetor. Skär rödbetorna i klyftor och lägg i en ugnsfast form. Krydda med salt och svartpeppar efter smak samt timjan
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)