Det är perfekt att baka en långpannekaka medrabarber till mina kunder i Annies Stuga. Den här kakan med havretosca bakade jag för några helger sedan och den var väldigt uppskattad av fikagästerna i stugan
Att smaksätta rabarbernmed lite kanel blev en riktigt lyckad kombo. Denna paj är superenkel att göra och serveras bäst ljummen med en klick god vaniljglass eller vaniljsås
Vi har kvar massor av vinteräpplen som jag la undan sent i höstas, de har räckt hela vintern men nu börjar en del av dom se lite ledsna ut, få passade det ju perfekt med en god äppelpaj
Jag älskar smulpaj. Ska göra pajfyllningspåsar medrabarber och jordgubbar, att lägga i frysen. Blanda i en skål med lite socker, vaniljpulver och potatismjöl
Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Skalade och tärnade rabarber som täcker pajformen gott och väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.