Sätt ugnen på grill, 250 grader. Börja med att klyva din hummer på mitten, på längden, genom att trycka knivspetsen genom huvudet och jobba ned mot stjärten
Ingredienser Portioner. 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
. Sniglar provencale är en gammal klassiker, servera dom med ett glas rött vin och ett gott bröd att suga upp smöret med, kanske inte så nyttigt men aj aj så gott
Här kommer lite av maten vi mumsade i oss i lördags. Och det är väl ingen som har missat hur tapasglad och skaldjurstokig jag är, så en kombination av dessa blev det till förrätt
När jag semestrade i Cape Cod för några år sedan åt jag hummer och ostron varje dag. Som ni kanske vet älskar jag skaldjur och där vid kusten finns det skaldjur i överflöd
Det känns som att jag lagar avsevärt mycket mer mat när vi är på landet än när vi är hemma. Jag tror inte att det är så egentligen, men jag äter helt klart annorlunda saker här