Börja med såsen. Slå på 2,5 dl mjöl och 0,5 dl grädde. an medans riset kokar (mät upp o koka enligt förpackningen ) Stek 2-3 skivor kassler var i smör så det får färg. 2-3 skivor kassler
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Smaka av med soja, salt och peppar. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Häll över kasslernoch toppa med ost. Skiva kasslernoch bryn den i smör, lägg över i formen. Lägg i de grönsaker du har hemma, smaka av såsen och servera med valfritt tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.