Häll på kassler, champinjoner och lökblandningen. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
Skär kassler i tärningar. Spola i kallt vatten när den kokat klart och låt rinna av väl. Tillsätt lök och kassler och låt fräsa ihop några minuter under omrörning
Detta är en lätt och enkel variant av klassikern flygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta lite nyttigare
Alla-hjärtans dag idag så jag vill börja med att önska er en riktigt trevlig sådan. Gratänger är ju så himla praktisk mat som man kan förbereda och bara värma i ugnen när det börjar närma sig middagstid
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Lika god som "vanlig", eller så nära man bara kan komma i alla fall
Denna gång med enbart morot och vitkål Ååååh denna 'gamla godingen' gjorde jag igår. Blev ruskigt sugen på råkostsallad så det blev att damma av detta receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.