Fridolfs lyxbullar Vaniljkräm. Vispa ihop mjölk, äggulor, socker och potatismjöl i en kastrull. Sjud krämen under omrörning tills den tjocknar Hemmets Journal
Kalljästa mandelbullar med glasyr 7. 5 dl vetemjöl. 10. 5 dl strösocker. 1150 g smör. 125 g jäst. 13 dl mjölk. 1100 g mandelmassa. 5 dl sötmandel. 11 st ägg Hemmets Journal
Kalljästa vetebullar 25 g jäst. 12 dl kall mjölk. 1150 g rumstempererat smör. 11 msk socker. 16 dl vetemjöl. 1Fyllning. 175 g smör. 11½ msk socker www.matklubben.se
Rimbobullar Rimbobullar är kalljästa bullar med fyllning som med andra ord också kan beskrivas som förenklade wienerbröd Snilles Kök
Falska wienerbröd med vaniljkräm 1 paket smördeg. 1vaniljkräm. 1färska jordgubbar. 1ägg, till pensling. 12 krm vatten, till pensling mittkok.expressen.se
Sannas Bästa Kladdkaka m. choklad- och kaffeglasyr Kladdkaka. Sätt ugnen på 160°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans Matklubben.nu
Mandeltårta med mjölkchokladmousse och jordgubbar 2 l jordgubbar och blandade bär. 1350 g äggvita (ca 9 äggvitor). 1400 g florsocker. 1240 g mandelmjöl www.koket.se
Mandeltårta med smörkräm 150 g sötmandel. 15 st äggvitor. 12 dl strösocker. 15 st äggulor. 11 dl mjölk eller grädde www.recepten.se
Mandeltårta med smörkräm 150 g sötmandel 5 st äggvitor 2 dl strösocker. 5 st äggulor 1 dl mjölk eller grädde 1 dl strösocker 175 g smör www.recepten.se