Fridolfs lyxbullar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 2.5 dl mjölk
  • 200 g smör
  • 1 tsk strösocker
  • 8 dl vetemjöl
  • 1.5 dl strösocker
  • 0.5 dl vaniljsocker
  • 2 dl mjölk
  • 2 st äggulor
  • 1 msk strösocker
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1.5 dl florsocker
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 50 g jäst 2.5 dl mjölk 200 g smör 1 tsk strösocker 8 dl vetemjöl Fyllning: 200 g smör 1.5 dl strösocker 0.5 dl vaniljsocker Vaniljkräm: 2 dl mjölk 2 st äggulor 1 msk strösocker 2 msk potatismjöl 1 tsk vaniljsocker Glasyr: 1.5 dl florsocker 1 msk pressad citronsaft Ugn: 225°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.