Ramslökssmör, vispat. 3 juli 2016 @ 13. 10. Tycker att hela våren har det varit ramslök hit o ramslök dit. Vet inte ens om det växer vilt häromkring Skellefteå där jag bor, och på affären tyckte jag några blad i en vacumförpackning var för snuskigt dyrt
grön sparris. 1smördeg (ca 250 g). 1mjuk getost t ex chevreau. 1ägg. 1sesamfrön1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Knipsa bort den grova änden av sparrisarna
Ingredienser Portioner. ca 2 dl 1/2 dl nötter eller frön (t ex mandlar, valnötter, pinjenötter, solroskärnor eller pumpakärnor) 100 g soltorkade tomater 1/2 dl riven parmesanost 1 riven vitlöksklyfta 3/4 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken