Pajdeg. Mixa ihop vetemjöl och smör till en grynig massa i en matberedare. Tillsätt vattnet lite i taget och arbeta snabbt ihop alltsammans till en smidig slät deg
Ställ ugnen på 200°C. Smörj pajformen. Fyllningen. Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg
Dessertpajer,. Jordgubbs- och rabarberpaj. Hej soliga lillördag. Början på denna veckan har verkligen varit alldeles fantastiskt fin, och bjudit på svensk sommar när den är som allra bäst
Ta upp degen och dela den i fyra bitar, om du gör små pajer. Mördeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas
Idag plockade jag årets första rabarber, en sån härlig känsla. Jag blir alltid lite lycklig när jag kan gå ut i trädgården och plocka ingredienser till mitt bakande
Pajskal. Rör ihop rumsvarmt smör med resten av ingredienserna. Låt degen ligga i kyl under någon timme. Tryck sedan ut den i ett pajform och förgrädda i ugnen på 200 grader i ca tio minuter