Smaka av med salt och svartpeppar. En återkommande favorit på julbordet. Då vi i alla år kört med ett improviserat recept så tyckte vi att det var dags att försöka få fram lite mer exakta mått
2 dl crème fraiche ca 0. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron ca 0. ca 0. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron. 2 dl crème fraiche ca 0
- blev bjuden på dessa raringar till först rykande het glögg och. metall med smör eller olja. ca10 x 10 cm. Grädda 10-12 minuter tills. 16 rutor ca. 10 x. 10 cm
I mellandagarna ska jag äta den här med rejäla skinkskivor och ett. Smaka av med salt och peppar. mot apelsin, ingefära och chili passar också bra eller varför inte prova med en
Ett härligt tillskott bland julmatenmed smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Passar perfekt till kallskuret från julbordet, ugnsstekt lax eller kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.