Det ska fan vara matbloggare. Men när man sedan publicerar receptet, då letar människor efter sallad och vårmat och kanske en liten trevlig meny till vårens alla matdagar – valborg, pingst och student
400 ml rött vin (i matlagning går det finfint med en gammal öppnad flaska, så släng inga slattar, släng dem i en gryta istället). 2 dl matgrädde. 400 ml rött vin (i matlagning går det finfint med en gammal öppnad flaska, så släng inga slattar, släng dem i en gryta istället). 2 dl matgrädde
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Alltså hemmagjorda revbenspjäll e ju något av det godaste. 2 pers. 500g tunna revbenspjäll. om det e en hel "rad" så dela på mitten o koka spjällen i 2-3 timmar , låt vattnet täcka spjällen , salta , peppra och lägg i 2 lagerblad och några droppar soya
Skala och skär svartrötterna i mindre bitar. Finhacka schalottenlöken. Smält smöret och glasera svartrötter och schalottenlök i det, tillsätt grönsaksbuljong och grädde
Tillsätt sedan mjöl, grädde, tomatpuré, salt, svartpeppar. tomatpuré1 tsk. 2 msk tomatpuré. Denna jätte goda pajen hittade jag i en av bloggarna jag brukar kika in hos