Här kommer receptet på en supergod och vegetarisk sådan, som inte tar så lång tid att svänga ihop. Det är länge sedan jag åt linssoppa och det är ju så gott
Vill du göra rätten vegetariskt. Lägg vitlöksklyftorna med skalet kvar på ett fat och sätt in i ugnen på 175 grader i 10-12 minuter så att de blir mjuka
Jag har varit så himla sugen på linsgryta - eller på indiska. daal - så länge nu, så idag när regnet faller ner utanför fönstret (för femte dagen i rad) och mitt huvud bankar och halsen kliar, då kände jag att - idag är dagen
Getostlasagne. Nu har jag ätit den här getostlasagnen 2 gånger och jag längtar redan till nästa gång. Första gången åt jag oxfilé och andra gången ryggbiff, vilket som funkar kan jag säga
Fotot. Theres Lundén. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg