Daal – linssoppa med kanel och ingefära
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g linser, röda
  • 0.5 st ingefära, mellanstor i fina skivor
  • 2 st lagerblad
  • 1 st kanelstång
  • 0.75 liter vatten
  • 50 g smör
  • 1.5 st lök, gul finhackad
  • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk gurkmeja
  • 1.5 tsk spiskummin, mald
  • 1 tsk garam marsala, indisk kryddblandning
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 msk Bong Touch of Taste Schalottenlöksfond
  • 2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  • 2.5 msk citron, saften av
  • 0.5 bunt koriander eller persilja, färsk finhackad
  • Till servering
  • Naanbröd eller annat bröd till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.